Het jaar van …

IMG_222630 december, de dag voor Oud&Nieuw. Nog één dag en dan is 2014 voorbij. Kortom, tijd om terug te blikken. Dat gebeurd natuurlijk al volop: NOS Journaal Jaaroverzicht, NOS Uit het leven 2014, verschillende Oudejaarsconferences die op 31/12 uitgezonden worden, overzichten in kranten en ga zo maar door. En wat was het voor jaar? Veel rampen, zoals de MH-17, oorlog in het Midden-Oosten en geweld in Israël. Maar ook vreugde tijdens het WK voetbal, de Olympische Spelen en verschillende andere EK’s en WK’s. En natuurlijk een hoop discussie, rondom Zwarte Piet, in de politiek en nog veel meer.

Vergeten we nu alleen niet onszelf? Wat voor jaar was het voor mij? Heb ik vreugde mogen mee maken of ging er een hoop mis? Ben ik rijker geworden, rijker in kennis, geluk of vrienden, of is het allemaal wat minder geworden? En hoe doe ik dit volgend jaar? Allemaal vragen die geen kwaad kunnen op dit moment. Natuurlijk, het kan vaak beter. Eindelijk eens die studie afmaken of de slaapkamer opnieuw behangen. En ja, die sportschool is er ook niet echt van gekomen dit jaar. Dan maar weer een paar goede voornemens: meer sporten, minder snoepen en beter de contacten onthouden. Lekker cliché!

Ik zou iedereen willen vragen om maar 1 goed voornemen te hebben voor 2015: het minstens net zo fijn hebben als 2014. Geen moeilijk gedoe over stoppen met roken en meer bewegen. Misschien is dat juist wat je gelukkig maakt. En geen schuldgevoel eind januari als je toch alweer 3 weken rookt, veel te veel gedronken hebt en de contributie betaalt voor Fit for Free terwijl je nog niet eens geweest bent!

Gelukkig 2015 en hopelijk tot ziens op mijn blog!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s