Sjaars

Je stapt uit het busje en het eerste wat je ziet is een gozer met een pul bier. “Rennen, stelletje K*T Feuten”. Je wordt al gelijk uitgemaakt voor achterlijke Sjaars en je wordt op je knieën gedwongen om te brommen. ‘Ach, hier heb je over gehoord’. Met jasje dasje blijft de jongen met zijn pul schreeuwen en je durft nauwelijks om je heen te kijken. Gelukkig heb je toch die gemengde vereniging genomen en kun je die lekker meiden kijken. Even je kin omhoog en bam… Je kin wordt hard op je borst geramd. Oeps dat mag dus niet.

Dagenlang is het ’t zelfde verhaal. Geschreeuw, brommen, schoonmaken en luisteren. Oja, en het Io Vivat! Feuten blijkt toch redelijk waar te zijn, ookal zeggen de verenigingen van niet. En het blijkt toch erger dan wat iedereen denkt. Maargoed, nu ben je een man (vrouw) en geen lullige Feut meer. Nog 2 dagen ontgroening.
Na thuiskomst voel je je in je nopjes. Je bent dé man en niemand kan je dat meer afpakken. De komende paar dagen uitrusten voor het begin van je studie en ’s avonds werken aan de jaarclub en de disputen. Dinsdag en woensdag verplicht naar de ‘Soos’ en donderdag waarschijnlijk ook nog. Maar dat is ALLEEN nog maar gezellig.

Jammer Feuten/Sjaars: nu begint het pas. Succes!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s