Fugg Ugg

Gister in de Metro (red. 07/09/2010) een blog of één van lelijkste, verschrikkelijkste en minst sexy-achtige schoenen van de wereld: de Uggs. En ach, wat sluit ik me daar graag bij aan!!

Nu het buiten weer koud, nat en winderig wordt, komen mensen ook weer aan met hun “modieuze” herfstkledij. Truien worden weer uit de kast geplukt, het tijdperk van de korte broek voor dit jaar is weer over en ook de winterse schoenen zijn weer terug te zien in het straatbeeld. Leren All-stars, de patta’s van Lacoste en verscheidene soorten laarzen. En het ergste wat er dan op straat komt zijn toch wel de UGGS.

Het zijn werkelijkwaar de minst modieuze schoenen die er zijn. Vormeloos, veels te duur en het enige wat je ermee kunt is sloffen. Ik stel voor om deze schoenen lekker te mijden. Koop van die sexy laarsjes of hippe schoenen. Van mijn part loop je op slippers of blote voeten door de stad, maar geen UGGS! Zoals de columnist in de Metro al stelde: ‘Maak er pantoffels van, geefs ze aan landen waar schoenen hard nodig zijn of verbrand ze’!

Lieve meisjes, blond, bruin of zwart haar, dik of dun, lang of klein, oud of jong, willig mijn verzoek in. Trek ze aub niet meer aan!
Lieve miljonairs, doneer met z’n allen een bedrag en koop het hele UGGS handeltje op, stop de productie en kijk er nooit, maar dan ook nooit meer naar om!

7 gedachten over “Fugg Ugg

  1. Haha, helemaal mee eens. Ik ben één van de weinige meisjes die ze ook afschuwelijk vindt, en ze zijn ook nog eens bizar duur!

  2. Oh, wat is dit een fantastische blog! Echt heerlijk, eindelijk iemand die ze ook verschrikkelijk vind!!!
    Vooral die neppe, waar je met je halve voet naast loopt, bahhh verschrikkelijk!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s