Summer

Je kent het gevoel vast en zeker wel dat je ’s ochtends opstaat, plakkend van de warmte en met kriebels in je buik. Je kijkt door de lamellen naar buiten en de zon schijnt. Je hoort de vogeltjes fluiten en je wordt vrolijk. “Mensen, het is zomer”, denk je dan. Heerlijk! Eindelijk weer de korte broek aan, dat leuke fleurige t-shirt, lekker die slippers uit de kast en die fijne zonnebril op je hoofd. Ieder mens houdt hier toch van.

Toch is de zomer ook niet altijd zo fijn. Je kan dan wel fijn op vakantie, maar je mist een hoop. 3 weken zuid-Frankrijk is heerlijk, alleen kom je terug heb je alle roddels gemist, je bent platzak en werken is nu echt noodzaak. Een veel voorkomend probleem is toch wel de (zomer)liefde. Of je hebt al een tijdje een liefje of een te gekke meid of gast op het oog, maar na 2 weken Salou zijn de gevoelens toch opeens veranderd. Die suffe knul waar je al 2 jaar mee hebt miste je geen seconde en die Spaanse Pablo is toch echt heel leuk, daar trouw je wel mee. Helaas kom je er na hooguit 4 weken achter dat dit toch niet helemaal klopt. Maar die suffe maar ook leuke jongen is nu weer bezet. Nee, al die vakantieflirts werken niet!

Zullen we dan maar weer terug denken aan die ene mooie heerlijke ochtend. Wakker worden van die plakkende warmte, wat niet alleen de zon veroorzaakte. Die heerlijke frisse wind en dat prachtige vogelgefluit. Lekker die korte broek om het lijf en die slippertjes aan. Zucht, was het maar altijd zo’n ochtend!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s