Goude Oude

Anno 2009 hebben ze op tv een hoop tv programma’s, maar ook zeker een hoop tv programma’s versleten. Als je terug denkt aan je kindertijd weet je het natuurlijk ngo wel wat je allemaal had: Dommel, Ovide, Bassie & Adriaan, Calimero, Snorkels, Dinobabies, Seabert, Barbapapa, Wickie de Viking, Bobby’s world, de smurfen (natuurlijk), Honeybee Hutch en ga zo maar door. Maar als je dan gaat denken wat het ook alweer was, weet je het echt niet meer! HELP denk je dan natuurlijk, wat was het ook alweer. Nou ik zal er hier een paar tonen:

Allereerst de Nederlandse “Beste” avonturen programma:
Bassie en Adriaan!


Ja, dat was dus één van hun liedjes. Maar ze hadden er natuurlijk nog veel meer: “alles is voor Bassie”, “Engelse les”, “kijk links kijk rechts” en veel meer. En natuurlijk vele avonturen. Met de Baron, de plaaggeest, de reis door Europa, vlugge Japie en B2 en meer. Echt jeugdsentiment.

De Smurfen.


Nou die weet iedereen nog wel toch? Wat een leuke mannetjes, en natuurlijk smurfin. Wat een rage toen bij de AH. Dat was wel echt leuk. Inmiddels zijn ze alweer heel oud!

Calimero:


“Ik ben klein en zij zijn groot. Het is gewoon niet eerlijk!”

Dommel:

Ovide:

Seabert:

Babar!

The flinstones

En herkennen jullie ze een beetje? Lang geleden hè! Wel leuk om ze nog eens te zien, vind ik in ieder geval! Wil je er nog meer zien of hier bij hebben? Ga naar YouTube of vraag het even aan me!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s